Asiakaspalautteita

Täällä voit lukea valmennuksessani olleiden tuloksista ja palautteita.

Joonas, 30v.

kuntokuva PNG

 

 

 

 

 

 

 

”Aloitin yhteistyön Jyrin kanssa, tavoitteenani päästä mahdollisimman kovaan fyysiseen kuntoon. Toimiminen jalkapalloerotuomarina on joskus henkisesti haastavaa ja vaatii fyysisesti monipuolisia ominaisuuksia. Jyrin valmennuksessa olen saanut todella paljon buustia molempiin edellämainittuihin osa-alueisiin ja paljon muuhunkin.

Valmennukseni aikana saavutettuja tuloksia:

 • Paino 91 kilosta 85 kiloon (nykyinen elopaino)
 • Lihasmassa lisääntyi 3,4kg
 • Rasvaprosentti 19 prosentista 9,9 prosenttiin (nykyinen)
 • Maastavedon tulos 90 kilosta 160 kiloon
 • Takakyykyn tulos 70 kilosta, 140 kiloon

Koska koko kehoni toimii paremmin, olen myös huomattavan paljon energisempi joka auttaa jaksamaan niin treeneissä kuin arjessakin. Itselleni iso asia on ollut pitkään jatkuneen stressini hallintaan saaminen. Tässäkin Jyri on auttanut minua paljon. Myös unenlaatuni on parempi joka on todella merkittävä asia urheilijalle ja kaikille muillekin. Jyri on valmentajana auttanut minut täysin uudelle tasolle urheilijana mutta kaikessa on huomioitu myös ihminen tekemisen takana. Suosittelen.”

Noora 24v. ja kilpirauhasen vajaatoiminta

Noora tuli Biosignature-valmennukseen koska halusi pudottaa painoaan normaalitasolle. Nooralla on lääkitys kilpirauhasen vajaatoimintaan ja painonpudotus oli vaikeaa vaikka hän urheilikin säännöllisesti. Noin viidessä viikossa ruokavaliota ja vatsan ja kehon toimintaa optimoimalla rasvaprosentti tippui 3,7%-yksikköä. Rasvaa paloi 5 senttimetrin verran pihtien välistä ympäri kehoa ja paino putosi 2kg.

noora-biosignature-tulokset

 

Irene 47v.

Irenen oli todella vaikeaa pudottaa painoa huolimatta siitä mitä hän teki. Hän liikkui aktiivisesti ulkona koiran kanssa päivittäin, vaikka varsinaista intensiivistä liikuntaharrastusta ei ollut. Irene oli myös kokeillut erilaisia ruokavalioita, myös matalahiilihydraattista ruokavaliota mutta ei ollut kyennyt pudottamaan painoaan yrityksistään huolimatta. Seuraava palaute tuli ensimmäisen Biosignature-tapaamisenja parilla sähköpostiviestillä annetun ohjeen jälkeen kuukaudessa, ilman intensiivistä liikuntaa koska hänellä oli fyysinen rajoitus raskaaseen liikuntaan.

 • 16kg painonpudotus (70kg –> 54kg) reilussa viidessä kuukaudessa

”Painoa on pudonnut nyt noin kuukaudessa (osa on toki nestettä, varsinkin vatsan ja vyötärönseudulta) n. 6 kiloa. Vyötärönympärysmitasta on kadonnut reilut 10 senttiä (housut putoaa! Olen siirtynyt kokoa pienempiin housuihin). Sormuksia voin käyttää koko ajan pitkästä aikaa (sormet olivat ennen niin turvoksissa, että oli ihan mahdotonta pitää sormuksia). Nukkumisessakin on tapahtunut muutosta parempaan. Herään huomattavasti vähemmän per yö kesken unien. Ja montaakaan kertaa ei ole ollut totaalisen pahaa vaikeutta nukahtaa.”

irene-biosignature-tulokset

 

Mies 32v.

Tämän asiakkaan kohdalla otettiin suhteellisen tiukka ruokavalio ja tehokas harjoitusohjelma 3 kertaa viikossa salille. Alta näet tulokset:

 • 3,3 kiloa lisää rasvatonta kehon massaa, rasvaprosentti laski 3,3% kuukaudessa

mies 33v-biosignature

 

Classic bodybuilding-kilpailija Pekka Tyrylahden Biosignature-tulokset kisadieetiltä

Vertailukuva 01.04-017

– Rasvaprosentti laski 13,8% –> 6%
– Takareiden mittauspisteestä paloi yli 4cm rasvaa pihtien välistä (49,8mm –> 7mm)

pekka-kisadieetin-tulokset

Nainen 24v.

”Jyrin valmennuksessa olemme käyneet läpi ravitsemukseen, elintapoihin ja voimaharjoitteluun liittyviä asioita helposti lähestyttävällä, ihmisläheisellä otteella. Tulokset puhuvat puolestaan: Rasvaprosenttini on pienempi, kehonkoostumus on parantunut ja minulle diagnosoidun tarkkaavaisuushäiriön oireet ovat lievittyneet huomattavasti valmennusjakson aikana. Suosittelen Jyriä lämpimästi kaikille!”

Jenni 30v. Apua akneen ruokavaliosta ja suoliston tukemisesta

Lue Jennin kokemukset hänen omin sanoin: ”Päätin kokeilla Jyrin valmennusta, koska halusin apua iho-ongelmiin. Olen kärsinyt aknesta yli 10 vuoden ajan ja kokeillut useita eri ihotautilääkärien määräämiä antibiootteja ja ihovoiteita saamatta kuitenkaan pysyvää apua niistä. Etenkin viime vuosien aikana iho-ongelmat olivat pahentuneet. Jyri neuvoi mittauksen jälkeen mitä lisäravinteita minun tulisi käyttää. Lisäksi teetettiin kotona tehtävä ruokayliherkkyystesti, jonka perusteella muutettiin ruokavaliotani. Kaiken tämän hyötynä olen saanut valmennuksesta huomattavaa apua ihooni.

Iho alkoi selkeästi reagoida muutoksiin ja noin kuukauden kuluttua huomasin sen alkavan parantua. Aknen aiheuttamia paiseita ei ole enää tullut, ei myöskään kipeitä näppyjä (ennen valmennusta näitä tuli viikoittain).

Lisäksi fyysinen oloni on keventynyt; turvotus ja muut fyysiset vaivat (esim. vatsakivut) ovat helpottaneet. Pidän hienona juttuna sitä, että valmennuksen aikana mieleeni tulleisiin kysymyksiin on Jyriltä saanut aina nopean ja kattavan vastauksen ja avun.”

Classic bodybuilding-kilpailija Pekka Tyrylahden Biosignature-tulokset toiselta kisadieetiltä

 • Ensimmäisen kuukauden aikana rasvaprosentti laski 10,6% –> 6,6%
 • Kisakunnossa rasvaprosentti oli 3,5%

  pekka-tyrylahti-toinen-kisadieetti

Nainen 27v. Tulokset yritysvalmennuksen yhteydessä

Tämä asiakas on pienen lapsen äiti ja pääsi kuntosalille yritysvalmennuksen yhteydessä vain kerran viikossa. Hän kuitenkin treenasi kotona kotivälineillä pari kertaa viikossa kuntosalitreenin lisäksi ja muutti ruokavaliotaan. Hänen tuloksensa osoittavat että myös kiireisessä arjessa elävät voivat myös saada hienoja tuloksia esimerkiksi kotitreenien avulla kun ruokavalio on hyvällä mallilla.

 • Paino putosi 6,2 kiloa kolmessa kuukaudessa
 • Jaloista paloi 4,2cm rasvaa
 • Kehon rasvaprosentti laski 3,9%-yksikköä

yritysvalmennus-nainen-tulokset

Raisa 38v.

Raisa aloitti Biosignature-valmennuksen käymällä Biosignature-ensianalyysissa ja siitä jatkoimme etävalmennuksella sähköpostin välityksellä. Tavoitteena oli yleisen hyvinvoinnin ja energiatason parantaminen. Paino putosi 7 kiloa muutamassa kuukaudessa.

”Aloitin tammikuussa Jyrin valmennuksen. Aluksi kävin Biosignature-mittauksissa, jotta nähtiin mikä on hormonitasapaino. Muuten valmennus tapahtui mailitse. Lisäravinteet vaihdoin myrkyttömiin Poliquin tuotteisiin ja aika nopeasti alkoi piristymistä tapahtumaan. Ihan alkuun vatsahappotesti näytti hapotonta mahaa ja otimme vatsahappotuotteen käyttöön. Sen avulla ravinteet saatiin hyvin imeytymään. Aiemmin tilanne oli se, että vaikka käytin vitamiineja, tuntui etten hyötynyt niistä huonon imeytymisen takia.

Paljon olen muutenkin tehnyt elämäntapamuutoksia. Sain paljon tietoa, mitä en ollut aiemmin osannut ajatella. Muovipullot vaihtui lasipulloon, ruoka-aineista karsittiin allergisoivat ruoat pois jne… Laihduin viiden kuukauden valmennuksen aikana 7 kiloa. Ylipainoa ei ollut, eikä laihtuminen ollut tavoite, mutta kroppa alkoi tiivistymään, kun se alkoi toimimaan kaikin puolin paremmin. Lisäksi turvotus poistui.

Sain aina nopeasti vastauksia mailitse. Suosittelen todella valmennusta kaikille hyvinvoinnista ja terveydestä kiinnostuneille. Ja hyvin onnistuu valmennus myös netin välityksellä. Kiitos Jyri, oot paras!”

Jos olet kiinnostunut valmennuksestani, ota yhteyttä: jyri@performancelab.fi