Biosignature

Biosignature on ravintovalmennusta yksilöllisellä otteella. Valmennuksen tavoite voi olla esimerkiksi painonpudotus tai urheilijan suorituskyvyn optimoiminen. Valmennuksessa voidaan myös optimoida aineenvaihdunnan toimintaa.

Biosignaturessa arvioidaan kehon hormonitasapainoa rasvaprosenttimittauksesta. Mittauksen ja laajojen esitietojen avulla yksilöidään valmennusta. Biosignature-valmennuksessa tärkeimmässä roolissa ovat tietenkin laihduttamisen perusasiat, ja niiden lisäksi kurkistetaan myös pintaa syvemmälle. Erityisesti painonpudotusongelmista tai suorituskykyongelmista kärsivät hyötyvät valmennuksesta.

BiosignatureTausta

Biosignature on kanadalaisen tunnetun voimavalmentajan, Charles Poliquinin kehittämä metodi jonka avulla kehon hormonitoimintaa voidaan arvioida mittauksesta. Menetelmä perustuu Poliquinin yli 30 vuoden aikana keräämiin tilastoihin ja havaintoihin siitä, mihin kohtaan kehossa rasva kertyy ja näiden rasvapisteiden yhteydestä verikokeiden osoittamiin hormonimääriin.

Mittaus

Biosignature-mittauksessa kehosta mitataan 12 rasvapistettä erittäin tarkoilla rasvapihdeillä ja tulokset kirjataan Biosignature-ohjelmaan.

Tuloksista nähdään myös kehon rasvaprosentti  ja kehon rasvattoman kudoksen paino. Rasvattoman kudoksen painon kautta voidaan mitata muutoksia lihasmassan määrässä. Mittaus sopii erinomaisesti laihdutustulosten mittaamiseen.

Lue asiakaspalautteita valmennuksesta

Varaa aika Biosignature-mittaukseen: jyri@performancelab.fi

Voit myös konsultoida minua ilmaiseksi. Soita ja kysy valmennuksesta: Puh. 045 109 2700