Biosignature

Biosignature on ravinto- ja elintapavalmennusta, joka tuottaa hyviä tuloksia. Valmennuksessa pudotat painoa tai muutat kehonkoostumustasi rasvaa polttamalla, ja lihasta kasvattamalla. Valmennuksessa saat yksilöllisen ruokavalion ja yksilölliset ohjeet, jotka tuottavat halutut tulokset.

Oletko tehnyt kaiken oikein, mutta paino ei vaan ole pudonnut? Silloin tämä valmennus on sinulle. Erikoisosaamisalueeni on laihtumisen jarrujen löytäminen ja poistaminen.

Hormoniepätasapainot voivat hidastaa painon putoamista, ja myös vähentää hyvinvointia. Biosignaturessa arvioidaan kehon hormonitasapainoa rasvaprosenttimittauksesta. Esimerkiksi keskivartaloon kertyvä rasva on yhdistetty lukuisissa tutkimuksissa stressihormoni kortisolin kohonneeseen eritykseen, ja insuliini-hormonin lisääntyneeseen eritykseen. On olemassa tieteellisesti tutkittuja keinoja vaikuttaa omaan hormonitoimintaansa.

BiosignatureBiosignaturen taustaa

Biosignature on kanadalaisen tunnetun voimavalmentajan, Charles Poliquinin kehittämä metodi jonka avulla kehon hormonitoimintaa voidaan arvioida mittauksesta. Menetelmä perustuu Poliquinin yli 30 vuoden aikana keräämiin tilastoihin ja havaintoihin siitä, mihin kohtaan kehossa rasva kertyy ja näiden rasvapisteiden yhteydestä verikokeiden osoittamiin hormonimääriin. Tieteellistä tukea löytyy muutamalle mittauspisteelle tutkimuksista.

Biosignature-mittaus

Biosignature-mittauksessa kehosta mitataan 12 rasvapistettä erittäin tarkoilla rasvapihdeillä ja tulokset kirjataan Biosignature-ohjelmaan.

Tuloksista nähdään myös kehon rasvaprosentti  ja kehon rasvattoman kudoksen paino. Rasvattoman kudoksen painon kautta voidaan mitata muutoksia lihasmassan määrässä. Mittaus sopii erinomaisesti laihdutustulosten mittaamiseen.

Lue asiakaspalautteita valmennuksesta