Hinnasto

Teen valmennusta kasvotusten kuntosalilla ja kokonaisvaltaista ravintovalmennusta Eerikinkadulla Helsingissä. Jos asut kauempana, teen valmennusta myös Skypen tai puhelimen välityksellä ja sähköpostitse tapahtuvaa etävalmennusta. Soita ja kysy valmennuksista vapaasti! Puhelimitse tai Skypen kautta tapahtuvassa valmennuksessa tuntihinta on 65€. Liikuntavalmennuksen voi maksaa Smartum-seteleillä.

Valitse tavoitteesi seuraavista. Tavoitteita voi myös yhdistellä:

  • Laihduttaminen
  • Kehonkoostumuksen muuttaminen (lihasmassan kasvatus ja rasvanpoltto)
  • Voiman kasvattaminen
  • Urheilijan voimavalmennus ja ravintovalmennus
  • Ongelmat kehittymisessä tai palautumisessa – selvitetään tilannettasi kokonaisvaltaisesti
  • Kroonisen väsymyksen ravitsemuksellinen tukeminen (ehtona valmennukselle on, että olet käynyt lääkärien vastaanotolla ja selvittänyt tilanteesi lääkärin hoidossa ensin)

BIOSIGNATURE- JA RAVINTOVALMENNUS

Biosignature-valmennuksessa esimerkiksi 3 tapaamisen paketti vastaa noin kolmen kuukauden ravintovalmennusta, johon sisältyy kaikki ohjeet ruokavalion muodostamiseen ja elintapojen muokkaamiseen. Ensimmäinen tapaaminen kestää 1 tunnin, seuraavat tapaamiset 30 min. Viiden kerran paketin voi maksaa 2 osassa, ja 10 kerran paketin 4 osassa.

1 tapaaminen = 87€
3 tapaamista = 210€ (vastaa noin 3 kuukauden valmennusta)
5 tapaamista = 330€ (vastaa noin 5 kuukauden valmennusta)

Huom: Voit aloittaa yhdellä tapaamisella, jossa kartoitetaan tilanteesi ja annetaan ensimmäiset ohjeet, ja päättää vasta sen jälkeen valmennuksen jatkamisesta. Biosignature-valmennukseen voi yhdistää tapaamisen perusteella yksilöidyn kuntosali/kuntoiluohjelman, hinta 69€.

PERSONAL TRAINING / URHEILIJAN VOIMAVALMENNUS

Salivalmennus kestää tunnin. Salivalmennus samaan hintaan työpaikkasi salilla Espoon ja Helsingin ydinalueella. Viiden ja kymmenen tapaamisen paketin voi maksaa 2 osassa.

1 valmennuskerta = 65€
3 valmennuskertaa = 190€
5 valmennuskertaa = 300€
10 valmennuskertaa = 590€

DUO: Salivalmennusta kahdelle kustannuksien jakamiseksi = 75€ / valmennuskerta. Yhdessä treenaaminen on mainio keino ylläpitää treenitehoa ja treenimotivaatiota.

Urheiluseurat ja joukkueet: Soita ja kysy lisää voimavalmennuksesta: 045 109 2700

KUNTOSALIOHJELMA

1 Ohjelma = 69€
2 Ohjelmaa = 134€
3 Ohjelmaa = 200€
4 Ohjelmaa = 260€

ETÄVALMENNUS

Etävalmennus sisältää ohjeet ruokavalioon ja yksilöidyt treeniohjelmat. Ruokavaliota voidaan muuttaa lennossa valmennuksen aikana. Etävalmennus ei sisällä ohjeita kuntosaliliikkeiden suorittamiseen. Kerään laajat esitiedot asiakkaasta ennen valmennuksen aloittamista, jotta voisin yksilöllistää ohjeita mahdollisimman hyvin.

Etävalmennuksen kuukausihinta on 97€ (min. 2kk).

TARKKA 10 PISTEEN RASVAPROSENTTIMITTAUS RASVAPIHDEILLÄ

  • Tutkimuksiin perustuva 10 pisteen rasvaprosenttimittaus tarkoilla tutkimustason rasvapihdeillä
  • Ei sisällä Biosignature-taulukkoa
  • Punnitse itsesi saman päivän (tai edellisen päivän) aamuna tyhjällä vatsalla vessakäynnin jälkeen. Tämä tarkentaa tuloksia.

1 mittaus = 25€ (Huom: Maksukorttipäätettä ei ole, maksu verkkolaskulla tai käteisellä)

URHEILIJAN VOIMA/RAVINTOVALMENNUS

Urheilijan valmennus eroaa normaalista valmennuksesta siten että se on yleensä pitkäkestoisempaa. Lue lisää urheilijan valmennuksesta täältä. Kysy pakettia ja hintoja soittamalla tai sähköpostitse: jyri@performancelab.fi, Puh: 045 109 2700

DnaLife GEENITESTIT

Kaikkien testien hintaan sisältyy kirjallinen tulkinta testituloksista. DNA-näyte otetaan vanupuikolla posken sisäpinnasta kotona, joten tarvetta verinäytteelle ei ole.

DnaLife Ruokavalio ja laihduttaminen – 289€ – lue lisää paneelista englanniksi

DnaLife Urheilu – 289€ – lue lisää paneelista englanniksi

DnaLife Terveys – 335€ – lue lisää paneelista englanniksi

Kaksi valinnaista paneelia tulkintoineen: 470€

Kaikki kolme paneelia tulkintoineen: 540€

Tilauksen voi tehdä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen (testin tilaamiseen tarvitaan koko osoite, nimi ja puhelinnumero): jyri@performancelab.fi Voit myös soittaa vapaasti ja kysyä, olisiko geenitesteistä sinulle hyötyä!